Regnskapsproffen AS

Tjenester

Økonomi

Frigi tid og reduser kostnader ved å sette bort alt eller deler av arbeidet til et profesjonelt regnskapsbyrå med den nødvendige fagkompetansen.

Moderne økonomisystemer åpner for effektiv behandling av tradisjonelle oppgaver innenfor økonomi. Firmaet reduserer både tidsforbruk og kostnader, samt har tilgang til rask og oppdatert informasjon.

Via Visma e-Accounting får firmaet tilgang til hele eller deler av vårt økonomisystem. Fordeler med denne løsningen er rask tilgang, fleksibilitet, automatisk backup, sikkerhet, oppgradering.

Lønn

Vi i Regnskapsproffen AS bistår med lønnskjøring og innsendelse av A-melding til det offentlig iht. tidsfrist.

Regnskap & Årsoppgaver

Regnskapsførerne hos oss bistår med regnskapsføring fra A – Å. Vi tilbyr komplett årsoppgjør for AS, DA, EPF.

Ansvarsbevisste

Å ha kontroll på økonomien er et stort ansvar og kan føre til mye styr. Derfor burde du benytte deg av fagfolk med god kompetanse. Ta kontakt i dag.

Fleksible

Vi vil det beste for deg, så vi tilbyr fleksible løsninger som tilpasser dine ønsker og behov. Du som kunde kan føle deg trygg hos oss, fordi vi setter alltid deg i fokus.

Strukturerte

Vi har stort fokus på struktur, og dette gjør vi for å effektivisere og kvalitetssikre arbeidet vårt. Samtidig hjelper vi deg med å strukturere din eller bedriftens økonomi.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle