Regnskapsproffen AS

Nyheter

RSS Nyheter fra Regnskap Norge
  • U35 gir meg nettverket jeg trenger 23. april 2024
    Sally Hussein (33) er fersk regnskapsfører og har deltatt på U35 for første gang. - Jeg bygger et nettverk for å utvikle meg til det beste for kundene mine, sier Sally.
    Bjørn Haakon Nilsen, Regnskap Norge
  • Nå kan ikke ENK og AS uten ansatte leie ut arbeidskraft 17. april 2024
    Fra og med 1. januar 2024 er det obligatorisk for alle som driver utleie av arbeidskraft å søke Arbeidstilsynet om godkjenning. ENK og AS uten ansatte kan ikke søke.
    Hilde Elvestuen, Regnskap Norge
  • EU nærmer seg endelig vedtak om aktsomhetsdirektivet 16. april 2024
    Etter flere utsettelser og stor usikkerhet rundt aktsomhetsdirektivet (CSDDD) skal rettsakten endelig formelt vedtas av Rådet og Europaparlamentet på plenumsmøtet 24. april.
    Sara Wilsgaard, Regnskap Norge
  • Økt bruk av offentlige sanksjoner truer bedriftenes rettssikkerhet 16. april 2024
    Staten pøser på med nye hjemler for å kunne gi bedrifter enda flere overtredelsesgebyrer. – Næringslivsledere føler seg rettsløse, fordi de ikke får vite hvordan beløpet er fastsatt. Nå ber vi de folkevalgte ta grep, før dette bærer galt av sted, sier adm.dir. Rune Aale-Hansen i Regnskap Norge.
    Bjørn Haakon Nilsen, Regnskap Norge
  • Admento-sjefen: Rekk opp hånden, damer! 15. april 2024
    Ukens podcast-gjest er opptatt av kjønnsbalanse og mener at kvinner må være flinkere til å støtte hverandre til å ta lederstillinger. Hun spør også: Hvorfor heter det egentlig regnskapsførsel?
    Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge
  • Fører du oversikt over skattefrie gaver til ansatte? 10. april 2024
    God planlegging sørger for at du holder deg innenfor de skattefrie grensene. Her får du oversikt over hvordan du kan gi gaver til dine ansatte skattefritt!
    Vidar Oshaug Aasen, Regnskap Norge
  • Har du planlagt sommerferien? 10. april 2024
    Nå haster det å planlegge sommerferien. Her går vi igjennom hvilke krav arbeidsgiver og arbeidstaker må forholde seg til ifølge ferieloven.
    Alia Hammami, Regnskap Norge
  • Slik sikrer du regnskapssystemet ditt med to-faktorautentisering 9. april 2024
    Du må sikre regnskapssystemet ditt like godt som banken din gjør for at ingen andre skal få tilgang til kontoen din. Lær mer om to-faktorautentisering!
    Bjørn Kienholz Bjercke, Regnskap Norge
  • Beholder kontroll med regnskapsbransjen 5. april 2024
    Tilsyn med regnskapsbransjen skal fortsatt ligge hos Finanstilsynet. Det ble kjent da regjeringens forslag til ny finanstilsynslov kom i dag.
    Knut Høylie, Regnskap Norge
  • Årets Overskudd: Derfor er bransjeprisen viktig 3. april 2024
    For syvende gang skal Regnskap Norge dele ut bransjeprisen Årets Overskudd. Bli med oss og hei på regnskapsføreren som inspirerer, motiverer og engasjerer!
    Lene N. Sundalskleiv, Regnskap Norge

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle