Regnskapsproffen AS

Om oss

Regnskapsproffen AS har autoriserte regnskapsførere, underlagt Finanstilsynet. Firmaet har valgt å være medlem av Regnskap Norge. Dette innebærer at vårt arbeid kontinuerlig blir kontrollert og kvalitetssikret opp mot gjeldende lover. Hver eneste regnskapsfører hos oss er til enhver tid faglig oppdatert.

Firmaet har et samarbeid med Visma. Vi benytter oss av Visma eAccounting som er et nettbasert regnskapsprogram. Uansett hvor man befinner seg har man tilgang til bedriftsdata.

Regnskapsproffen AS tilbyr alt innen regnskap, lønn, skatt og årsoppgjør, så gjerne samarbeid med oss på Visma eAccounting og velg hvor mye du ønsker å gjøre selv! Alle oppdateringer skjer automatisk og man trenger aldri å tenke på sikkerhetskopiering.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud eller møte med en regnskapsfører hos oss i Regnskapsproffen AS!

Dine fordeler hos oss

Ansvarsbevisste

Å ha kontroll på økonomien er et stort ansvar og kan føre til mye styr. Derfor burde du benytte deg av fagfolk med god kompetanse. Ta kontakt i dag.

Fleksible

Vi vil det beste for deg, så vi tilbyr fleksible løsninger som tilpasser dine ønsker og behov. Du som kunde kan føle deg trygg hos oss, fordi vi setter alltid deg i fokus.

Strukturerte

Vi har stort fokus på struktur, og dette gjør vi for å effektivisere og kvalitetssikre arbeidet vårt. Samtidig hjelper vi deg med å strukturere din eller bedriftens økonomi.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle